Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Stagiaire administratie en communicatie

Stichting d’ONS
Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname (d’ONS) is op 14 december 2006 opgericht en is een goodwill organisatie. De stichting streeft er naar een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van Suriname. De focus van de stichting ligt op de uitwisseling van kennis en ervaring tussen (overheids) bedrijven en organisaties uit Suriname en Nederland op het gebied van duurzame ontwikkeling. De stichting beoogt bewustzijn te creëren over de noodzaak van duurzame ontwikkeling onder zowel Nederlanders als Surinamers. De stichting ziet dit als een fundamentele basis voor duurzame ontwikkeling. De sectoren toerisme, energie en landbouw zijn door stichting d’ONS aangemerkt als potentiële sectoren om de duurzame ontwikkeling van Suriname een stimulans te geven. De stichting geeft graag studenten de kans om, in een prettige sfeer, stage bij ons te lopen. 
 
Functieprofiel stagiair MBO 
We zijn op zoek naar stagiaire die het leuk vindt om secretarieel/ administratieve werkzaamheden te verrichten. Als administratief medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor allerhande administratieve en regel-zaken en de steun en toeverlaat voor de projectmedewerker en de directeur. Je neemt de telefoon aan, beantwoord de e-mails en verzorgt de administratie die hieruit voortvloeit. Je verricht eenvoudige correspondentie met in- en externe partijen, notuleert bij vergaderingen en werkt verslagen uit. Je houdt overzichten bij, maakt afspraken en ondersteunt bij lopende projecten. Je beheert een digitale agenda en draagt bij tot het gestructureerd en accuraat verwerken van documentatie. Je vindt het leuk om via social- media de projecten van stichting d’ONS onder de aandacht te brengen.
 
Je werkt drie dagen per week gedurende een periode van ongeveer een half jaar. 
De stagiair zal in een platte organisatie de stage uitvoeren in een klein team van medewerkers. Op wekelijkse basis zal een werkoverleg plaatsvinden. De stagiair zal hoofdzakelijk invulling geven aan de volgende taken:
  • Assisteert bij het voorbereiden van de themabijeenkomsten in Nederland en Suriname in samenwerking met projectmedewerker en directeur;
  • Het potentiële relatienetwerk in Nederland en Suriname in kaart brengen met betrekking tot de sectoren toerisme, energie en landbouw door invoer van adresgegevens in het computerbestand;
  • Assisteert bij het uitwerken van inhoudelijke informatie over de betreffende thema’s voor de nieuwsbrief en website van de stichting; 
  • Documenteren en archiveren van relevante informatie;
  • Noodzakelijke kantoorbenodigdheden op orde houden;
  • Houdt de site van de stichting actueel en werkt met social-media.  
 
Functie-eisen stagiair bij Stichting d’ONS
Je volgt een MBO opleiding voor secretaresse, management assistent, administratief medewerkster of communicatie vanaf nivo 2. Je bent vaardig met de computer; je voelt je aangetrokken tot organiseren, weet ook in hectische situaties het hoofd enigszins koel te houden en werkt graag met social media. Verder ben je leergierig en hebt een dienstverlenende instelling. Tenslotte ben je enthousiast, een doorzetter, betrokken en een plezierige stagiaire-collega.
 
Voor meer informatie kunt u de website www.stdons.nl raadplegen of bellen naar telefoonnummer 035- 6953405. Schriftelijke sollicitaties, met een kort CV, kunt u opsturen naar stichting d’ONS, Lambertus Hortensiuslaan 66, 1412 GX Naarden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.