Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Schrijf u in als kandidaat voor de award duurzaamste MKB-landbouwbedrijf van Suriname 2022

Vanaf 23 juni 2022 kunnen kleine en middelgrote landbouwbedrijven, die duurzaam of biologisch telen, weer meedoen aan de award wedstrijd voor het duurzaamste MKB-landbouwbedrijf van Suriname.

Het inschrijvingsformulier zal dan vanaf die datum op de site staan. Er kan ingeschreven worden tot en met 23 juli 2022. Inschrijvingen die na 23 juli 2022 binnenkomen, zullen niet meer worden meegenomen. Dus schrijft u zich op tijd in!

Duurzame landbouw bevordert de voedselveiligheid en draagt bij aan de verbetering van de volksgezondheid in Suriname. Om dit proces te stimuleren organiseert d’ONS samen met haar partners, een jaarlijks terugkerend event, namelijk de award voor het duurzaamste mkb-landbouwbedrijf.

Van 30 juli 2022 tot en met 5 augustus zullen dan de ingeschreven bedrijven, die aan de duurzaamheidscriteria voldoen en geselecteerd zijn, worden bezocht door een deskundige jury. In de week van 15 tot 22 oktober 2022 zullen de drie winnaars bekend worden gemaakt. Het prijzengeld bedraagt € 1000,- voor de eerste plaats, € 500,- voor de tweede plaats en € 250 voor de derde plaats.

De cheque wordt in hotel Torarica aan de deelnemers aangeboden.

Het effect van deze award uitreiking is echter groter dan het winnen van de prijs zelf. Wilt u hier meer over weten? Lees er hier meer over.

 DOWNLOADS

Downloads Award “Duurzaamste mkb-landbouwbedrijf 2022 in Suriname”

  • Oproep inschrijving Award 2022

    Bekijk de voorwaarden van de wedstrijd

  • Inschrijfformulier

    Bekijk en download het inschrijfformulier

Stichting dONS

VIEW ALL POSTS