Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Hotel reserveringsformulier

Om het voor u gemakkelijk te maken, heeft d'ONS kamers gereserveerd in Hotel Torarica en het ernaast gelegen Eco Resort Inn en Hotel Royal Torarica tegen gereduceerde tarieven. 
Gezien de hoge hotel bezetting is het raadzaam uw reservering zo spoedig mogelijk te  maken.
 
Het Torarica Hotel & Casino is het bekendste hotel van Suriname dat garant staat voor een comfortabel verblijf. Het is prachtig gelegen aan de Surinamerivier in het hart van het historische- en uitgaanscentrum van Paramaribo. Hotel Torarica is ook de locatie van ons congres.
 
Op het Eco Resort Inn is de kreet "best of both worlds" echt van toepassing. Naast de aantrekkelijke prijs heeft het hotel een prima ligging. Bovendien mag er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van het moederhotel Torarica dat op ongeveer 3 minuten loop afstand is.
 
Hotel Royal Torarica is zonder twijfel het meest in het oog springende hotel in Paramaribo. Dit meest luxueuze hotel van Suriname wordt gekarakteriseerd door een ideale ligging, uitstekende kwaliteit, hoogstaande service en tal van faciliteiten. Via een wandelpad kunt u het naastgelegen Hotel Torarica bereiken, waar u gratis gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het hotel.
 
U kunt een reservering maken door het invullen van het hotel reserveringsformulier en deze per e-mail opsturen naar conventions@torarica.com.
Per fax versturen kan ook faxnummer: +00 597 424563.
 
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.