Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Doneren

DONEREN

Word donateur van stichting d’ONS.

Heeft u ook hart voor Suriname? Wilt u ook, net als wij, iets betekenen voor het land? Help ons dan met het behouden van de prachtige natuur en het duurzaam ontwikkelen van Suriname. Word donateur. Suriname heeft onze hulp hard nodig!

Want wist u dat…

Hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één is in Suriname? De voedselveiligheid niet op orde is, door het gebruik van pesticiden in de landbouw? De reuzen zeeschildpadden met uitsterven bedreigd worden, omdat stropers in het legseizoen op Galibi en Braamspunt de eieren roven?

Steun ons met €100,- per jaar (€8,33,- per maand)

Wij zijn een enthousiaste stichting met wortels in de Surinaamse en Nederlandse samenleving. Onze projecten worden lokaal uitgevoerd door vrijwilligers. Met uw donatie van €100,- per jaar kunnen wij:

1.     Met ons Turtlewatch programma de reuzen zeeschildpadden beschermen tegen stropers op de stranden Braamspunt en Galibi.
2.     Het jaarlijkse congres in Suriname organiseren, waar we de award met prijzengeld voor de duurzaamste Surinaamse MKB-landbouwer uitreiken, maar ook aan kennisuitwisseling doen om de voedselveiligheid en volksgezondheid in Suriname te verbeteren.
3.     Nog tal van andere lokale projecten optuigen die hard nodig zijn.

Kunnen we op u rekenen?

Wilt u stichting d’ONS  5 jaar of langer financieel steunen en een deel van uw donatie terugkrijgen van de Belastingdienst? Klik dan hier.