Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Award meest duurzame agrarisch MKB bedrijf in Suriname 2013

Duurzaam telen is nog steeds nodig met het oog op voedselveiligheid, gezonde landbouwproducten en een goede volksgezondheid. Dit proces wil Stichting d’ONS samen met haar partners verder blijven stimuleren door de winnaar een stimulerings-prijs toe te kennen. In 2012 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt.

Hoe in te dienen?
Van 1 juli  tot en met 15 september 2013 kunt u uw bedrijf opgeven voor deze wedstrijd. Klik hier voor meer informatie over deze wedstrijd en de voorwaarden voor deelname.

Uitreiking
De uitreiking van de prijs vindt plaats op vrijdag 15 november 2013 van 19.00-21.00 uur in hotel Torarica te Paramaribo en zal gepresenteerd worden door mevrouw Henna Draaibaar.

Seminar duurzame landbouw
Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal er van 15.00-18.00 uur een seminar plaatsvinden, waarin de stand van zaken van de duurzame landbouw anno 2013 in Suriname wordt toegelicht en besproken. Een buitenlandse gastspreker zal de duurzame landbouw in het buitenland nader toelichten en verbanden leggen met de situatie in Suriname. Ook voor dit interessante seminar kunt u zich opgeven.

Een professionele jury, bestaande uit Shiewa Nanhoe, Faizel Kurban, Michiel van Ginkel, Glenn Chin A Foeng, Rabin Soechit en Hendrik Comvalius, zal de bedrijven die zich hebben aangemeld toetsen op basis van de op het inschrijfformulier vermelde duurzaamheidscriteria. De jury brengt tevens een bezoek aan de geselecteerde bedrijven. Uit die bedrijven zal een winnaar worden gekozen.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. U kunt het inschrijfformulier ook uitprinten, invullen en opsturen naar het kantoor van de VSB, t.a.v. de heer René van Essen aan de Prins Hendrikstraat 18, PO Box 111, Paramaribo Suriname, o.v.v. Award duurzaam agrarisch MKB-bedrijf 2013 Suriname.

Stichting dONS

VIEW ALL POSTS