Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

Aanmoedigingsprijs landbouwbedrijf 2022 uitgereikt aan Tiny Gardens Suriname

In het kader van de award wedstrijd voor de duurzaamste mkb-landbouwbedrijf 2022 in Suriname heeft stichting d’ONS dit jaar voor het eerst de Aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Tiny Gardens Suriname.

Met de geldprijs zullen zij een van hun schooltuin projecten uitvoeren voor de kinderen op een basis school te Paramaribo.

BRON: Facebook, Tiny Gardens Suriname, https://www.facebook.com/tinygardensu/ 

Tiny Gardens Suriname

Tiny Gardens creëert onconventionele moestuinen die eenvoudig, ordelijk en zeer productief zijn. Op een innovatieve plant methode in wallaba plantenbakken van diverse formaten met een ruim assortiment aan groenten en kruiden. De Tiny Gardens zijn klein, verplaatsbaar en aanpasbaar en bieden ieder beginner de mogelijkheid om uit eigen tuin te oogsten,
Tiny Gardens Suriname bestaat sinds 25 februari 2022. Ons motto is Grow more, with less!
Zij stimuleren voornamelijk jongeren in de omgeving om te planten, sinds de start hebben zij inkomsten verdiend met het produceren van de eigen plantenbakken en overige agro producten.
Zij bieden niet alleen producten en diensten, maar ook vrijblijvend agro kennis aan de klanten die in bezit zijn van een Tiny Garden.
Tiny Gardens Suriname is een jonge onderneming opgericht door 3 jonge Surinaamse vrienden (van 25 jaar). Zij geven aan een goede afzet te hebben, en maken er het beste van met de middelen die zij hebben.
Hun primaire activiteit is Surinaamse huishoudens te voorzien van hun eigen Tiny Gardens, zodat gezinnen dagelijks uit eigen tuin 100% biologische groenten en kruiden kunnen telen en consumeren, Tiny Gardens Suriname is een ideologie die staat voor zelfredzaamheid, non chemical use, duurzaamheid en financiële besparing.

Stichting dONS

VIEW ALL POSTS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.