Stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname
BEL ONS +31 (0) 35 69 53 405
Donateur worden

d’ONS Congres ‘Ontwikkelingen in de duurzame landbouw in Suriname’ – 4 en 5 juni 2015, Hotel Torarica, Paramaribo

Op 4 en 5 juni 2015 wordt in Paramaribo, Suriname, een internationaal   tweedaags congres georganiseerd waarin het thema ontwikkelingen in de duurzame landbouw en de zadenvoorziening, centraal staat. Dit congres wordt georganiseerd door stichting duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname (d’ONS), in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken (EZ Nederland), het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV Suriname), de Anton de Kom Universiteit (Suriname), Incotec (Nederland), Staatsolie (Suriname), Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en andere betrokken organisaties uit Nederland en Suriname. De locatie is hotel Torarica.
 
Tijdens het congres zal kennis en ervaring worden uitgewisseld over de duurzame landbouw en de zadenvoorziening in Suriname. Tevens zal op het congres voor het 4e achtereenvolgende jaar awards worden uitgereikt aan de duurzaamste micro-landbouwers van Suriname.
 
Met dit congres wil stichting d’ONS samen met landbouw- en zadendeskundigen uit Suriname en Nederland nieuwe impulsen geven aan de landbouwsector en het proces van duurzame landbouw in Suriname verder stimuleren. Dit congres geeft de aanzet tot een meerjarig programma van projecten en activiteiten in Suriname. Het congres wordt de start van de opzet van een kennisinstituut die de verbinding zal leggen tussen lokale telers en Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen.
 
Het congres is bestemd voor alle professionals, stakeholders en geïnteresseerden in de landbouw en zadenvoorziening. Stichting d’ONS is een good will organisatie en streeft ernaar een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van Suriname. Duurzaam in economisch opzicht en duurzaam waar het gaat om de impact op het milieu en op de sociale omgeving.
 
U kunt aan het congres deelnemen door het online registratieformulier in te vullen. De voorwaarden staan op het formulier vermeld.
 
Met de hotels uit de Torarica™ Group of Hotels heeft stichting d’ONS de afspraak gemaakt dat buitenlandse deelnemers tegen een gereduceerd tarief een kamer kunnen reserveren in die hotels. Op deze pagina leest u meer informatie over de reservering.
 
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen:

check Twitter voor St. d'ONS Bezoek ons op FaceBook

Stichting dONS

VIEW ALL POSTS